Bibs

BIBS tutti Salvia

Hinta: 3,20 320
Määrä: kpl

Todellinen tuttien klassikko: BIBS! Lähes 50 vuotta nämä tutit ovat hellästi lohduttaneet pikkulapsia. Perinteinen pyöreänmuotoinen kilpi, värivalikoima noudattelee kulloisiakin trendejä.

Tuttiosa on kehitelty tukemaan vauvan imemisrefleksiä, ja sen muoto jäljittelee rinnan muotoa. Tuttiosa on valmistettu 100% luonnonkumista. Luonnonkumi tuntuu samettisen pehmeältä, joustavalta ja luontevalta lapsen imeä.Pyöreä, kevyt kilpi on kaareva, poispäin kasvoista suuntautuva. Sen ansiosta ilma pääse kiertämään kasvojen ja suun herkän ihon ympärillä joka puolestaan vähentää ihoärsytystä. Kilpi on valmistettu Polypropeenista (PP). 

BPA- ja PVC-vapaa.

Koko/suositusikä: 6-18kk.

Pesuohje: ennen ensimmäistä käyttöä upota kiehuvaan veteen viiden minuutin ajaksi. Steriloi tutti jatkossa säännöllisin väliajoin samalla tavalla. Tuttiosassa on aukko josta sinne menee vettä pesun aikana. Kun tutti on steriloinnin jälkeen jäähtynyt, purista vesi tutin sisältä hygienian takaamiseksi.

Arvostele tämä tuote

02.10.2018 -

01.10.2018 - Sofia

Bibs-tutit ovat meillä sekä äidin että tytön lemppareita :) Värit ja muoto on syötävän suloisia ja vaikuttaa siltä, että imuosan koko ja muoto tosi sopiva jo meidän alle 6-kuukautisellekin. Ihana tuote kerta kaikkiaan!

01.10.2018 - Suski

Aivan mahtava tutti! Meidän pikkumies ei koskaan oppinut syömään ”tavallisia” tutteja kun ne lipsahtivat koko ajan suusta pois, mutta nämä pysyvät hyvin ☺️ Ja ovat myös söpön retroja