Bibs

BIBS 2 tutti musta

Hinta: 3,90 390
Määrä: kpl

Todellinen tuttien klassikko: BIBS! Lähes 50 vuotta nämä tutit ovat hellästi lohduttaneet pikkulapsia. Perinteinen pyöreänmuotoinen kilpi, värivalikoima noudattelee kulloisiakin trendejä.

Tuttiosa on kehitelty tukemaan vauvan imemisrefleksiä, ja sen muoto jäljittelee rinnan muotoa. Tuttiosa on valmistettu 100% luonnonkumista. Luonnonkumi tuntuu samettisen pehmeältä, joustavalta ja luontevalta lapsen imeä.

Pyöreä, kevyt kilpi on kaareva, poispäin kasvoista suuntautuva. Sen ansiosta ilma pääse kiertämään kasvojen ja suun herkän ihon ympärillä joka puolestaan vähentää ihoärsytystä. Kilpi on valmistettu Polypropeenista (PP).

BPA- ja PVC-vapaa.

Koko/suositusikä: 6-18kk.

Pesuohje: ennen ensimmäistä käyttöä upota kiehuvaan veteen viiden minuutin ajaksi. Sterilisoi tutti jatkossa säännöllisesti samalla tavalla. Tuttiosassa on aukko josta sinne menee vettä pesun aikana. Kun tutti on sterilisoinnin jälkeen jäähtynyt, purista vesi tutin sisältä hygienian takaamiseksi.

Arvostele tämä tuote

12.04.2019 - Satu

Kaunis ja ajaton tutti, joka kelpaa niin äidille kuin lapsellekin. Ihania sävyjä, jokaiselle jotakin!

12.04.2019 - Ansku

Laadukkaat bibs tutit osoittautuneet vauvalle mieleisiksi!

06.10.2018 - Laura

Todella kauniita ja luonnollisia tutteja. Meidän vauva syö tuttia vaihtelevalla menestyksellä, mutta kun hän on sillä tuulella, että tutti maistuisi, tämä pysyy suussa hyvin.

03.10.2018 - Karo

Parhaat tutit! Kauniit ja luonnonmukaiset samassa paketissa.

02.10.2018 - Mari

Olemme tykänneet tuteista
kovasti, ihanan simppeli ulkonäkö ja tytöllekkin maistuu hyvin.
Myös muut ovat ihailleet näitä retrohenkisiä, söpöjä tutteja.