Bibs

BIBS tutti Blush

Hinta: 3,20 320
Määrä: kpl

Todellinen tuttien klassikko: BIBS! Lähes 50 vuotta nämä tutit ovat hellästi lohduttaneet pikkulapsia. Perinteinen pyöreänmuotoinen kilpi, värivalikoima noudattelee kulloisiakin trendejä.

Tuttiosa on kehitelty tukemaan vauvan imemisrefleksiä, ja sen muoto jäljittelee rinnan muotoa. Tuttiosa on valmistettu 100% luonnonkumista. Luonnonkumi tuntuu samettisen pehmeältä, joustavalta ja luontevalta lapsen imeä.

Pyöreä, kevyt kilpi on kaareva, poispäin kasvoista suuntautuva. Sen ansiosta ilma pääse kiertämään kasvojen ja suun herkän ihon ympärillä joka puolestaan vähentää ihoärsytystä. Kilpi on valmistettu Polypropeenista (PP).

BPA- ja PVC-vapaa.

Koko/suositusikä: 6-18kk.

Pesuohje: ennen ensimmäistä käyttöä upota kiehuvaan veteen viiden minuutin ajaksi. Sterilisoi tutti jatkossa säännöllisesti samalla tavalla. Tuttiosassa on aukko josta sinne menee vettä pesun aikana. Kun tutti on sterilisoinnin jälkeen jäähtynyt, purista vesi tutin sisältä hygienian takaamiseksi.

Arvostele tämä tuote

05.10.2018 - Riikka

Kaunis ja yksinkertainen, laadukas ja kestävä. Käytössä hyvä.

03.10.2018 - Suvi

02.10.2018 - MH

Todella kaunis ja yksinkertainen tutti. Ollut käytössä vauvalla 1kk ikäisestä lähtien muiden tuttien ohella. Rinkulan ansiosta vauva (7kk) voi helposti pyöritellä tuttia kädessä ja laittaa sen itsekkin suuhun.

01.10.2018 - Lillis

Ihana tutti

02.10.2018 - Mari

Olemme tykänneet tuteista
kovasti, ihanan simppeli ulkonäkö ja tytöllekkin maistuu hyvin.
Myös muut ovat ihailleet näitä retrohenkisiä, söpöjä tutteja.