Bibs

BIBS 2 tutti Blush

Hinta: 3,90 390
Määrä: kpl

Tuttien klassikko: BIBS! Lähes 50 vuotta nämä tutit ovat hellästi lohduttaneet pikkulapsia. Perinteinen pyöreänmuotoinen kilpi, värivalikoima noudattelee kulloisiakin trendejä.

Tuttiosa on kehitelty tukemaan vauvan imemisrefleksiä, ja sen muoto jäljittelee rinnan muotoa. Tuttiosa on valmistettu 100% luonnonkumista. Luonnonkumi tuntuu samettisen pehmeältä, joustavalta ja luontevalta lapsen imeä.

Pyöreä, kevyt kilpi on kaareva, poispäin kasvoista suuntautuva. Sen ansiosta ilma pääse kiertämään kasvojen ja suun herkän ihon ympärillä joka puolestaan vähentää ihoärsytystä. Kilpi on valmistettu Polypropeenista (PP).

BPA- ja PVC-vapaa.

Koko/suositusikä: 6-18kk.

Pesuohje: ennen ensimmäistä käyttöä upota kiehuvaan veteen viiden minuutin ajaksi. Sterilisoi tutti jatkossa säännöllisesti samalla tavalla. Tuttiosassa on aukko josta sinne menee vettä pesun aikana. Kun tutti on sterilisoinnin jälkeen jäähtynyt, purista vesi tutin sisältä hygienian takaamiseksi.

Arvostele tämä tuote

06.06.2020 - Sipe

Väittäisin markkinoiden parhaaksi tutiksi. Keskosvauvallemme tämä oli ainoa, joka "kelpasi".
Jättää vauvan suun ympärille ilmatilaa, joten ei hierrä suupieliin painaumia. Värivalikoima niin laaja, että voi ostaa heti monen sävyistä. Erittäin hyvä hinta-laatu-suhde.

14.04.2019 - Henna

Meidän tuttivastaiselle neidille ainoa tutti joka kelpasi. Lisäksi todella kaunis ja ihania värivaihtoehtoja saatavilla.

12.04.2019 - Henna

Tyylikäs! Ja niin ihania sävyjä saatavilla!

11.04.2019 - Maria

Ehdottomasti eniten äidin silmää miellyttävä tutti. Tyttökin tykästyi :)

05.10.2018 - Riikka

Kaunis ja yksinkertainen, laadukas ja kestävä. Käytössä hyvä.