CINK

Bambuastiasto, Tiili

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 18,20 1820 26,00 € 2600
Määrä: kpl

Kolmiosainen tyylikäs astiasto joka sisältää kulhon, lusikan, mukin ja nokkaosan. Astiat toimitetaan pakattuna nättiin rasiaan joten sopii kivasti sellaisenaan annetavaksi lahjaksikin!

Pitkäikäinen astiasto: kun lapsi kasvaa ohi vauvaiän, nokkaosan voi jättää pois ja koska siinä ei ole kierteitä, mukin käyttöä voi jatkaa tavallisena mukina. Täydellinen kaikenlaisille snackseille, aamupaloille ja vaikkapa picnicille mukaan otettavaksi!

TUOTETIETOJA:

  • BPA-, PVC- ja ftalaattivapaa
  • Elintarvikekäyttöön hyväksytty, EU-säännösten mukaisesti (EC) No 1935/2004 ja LFGB sekä Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säädösten mukaisesti
  • Sopii niin kuumille kuin kylmillekin ruoille
  • Ei sovellu mikroaaltouuniin
  • Kestää tiskikoneessa pesun. Valmistettu bambusta, joten käsinpesu on suositeltavaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Huomioithan, että vaikka bambuastiat on kestäviä, eikä ne mene rikki yhtä helposti kuin keramiikka, nämäkin astiat voivat haljeta tai rikkoontua tippuessaan kovalle alustalle.

MITAT:

  • Kulho: halkaisija 135 mm, syvyys 50 mm
  • Muki: halkaisija 70 mm, syvyys 75 mm
  • Lusikka: pituus 170 mm, leveys 25 mm

Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset ruokailuvälineet sopivat kaikenikäisille lapsille modernin, tiedostavan peheen kotiin.

Tuotteet valmistetaan bambuisten syömäpuikkojen tuotannossa syntyneestä ylijäämämateriaalista kierrättämällä. Yhdistettynä GMO-vapaaseen maissitärkkelykseen ja 100-prosenttisesti elintarvikekäyttöön sopivaan melamiinisideaineeseen CINK tarjoaa erityisen kestäviä ja lujakuorisia astiastoja, jotka kestävät kaikenlaisia kolhuja.

Astiat on värjätty ainoastaan vesipohjaisilla, elintarvikeväripigmentteillä, ja toisin kuin perinteiset melamiinituotteet, CINKkejä ei ole pinnoitettu pintakäsittelyaineilla.

Kokonaisvaltaista ja ympäristötietoista tuotesarjaa täydentää kierrätetystä materiaalista valmistetut tuotepakkaukset.

CINKit sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen! Anna lapsille mukaan retkelle tai käperry itse sohvalle särpimään kupillinen teetä pienen napostelukulhon kera.

Kaikki tuotteet on testattu ja ne ovat elintarviketurvallisia asetuksen (EY) Nro 1935/2004 sekä Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säädösten mukaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.