WAYTOPLAY

Autorata ja 2kpl autot - 42 osaa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,00 12900
Määrä: kpl

Jopa 648cm pitkä autorata sisälle ja ulos

Suuri Waytoplayn 40-osainen setti sisältää peräti 42 osaa, joista riittää rakenteluun ja hauskanpitoon vaikka millä mitalla. Useammallekin lapselle! Suositun King of the road -setin tiepalaset on valmistettu taipuisasta, erittäin korkealaatuisesta ja 100% lapsille turvallisesta kumista. Tässä setissä on mukana myös kaksi puista autoa, joten leikit pääsevät käyntiin samantien.

King of the Road on Waytoplay-seteistä suurin ja sitä suositellaan lapsille, jotka rakastavat erilaisia rakentelu- ja/tai autoleikkejä. Rakenteluleikeissä materiaalin runsaus on keskeistä, tässä ei osat lopu heti kesken.

Tiepalasilla leikkimällä, mieluisia ajoneuvoja ja hahmoja lisäilemällä lapset voivat leikin lomassa opetella myös liikennesääntöjä ja tärkeitä taitoja liikenteessä käyttäytymisestä.

Jos haluat edelleen suurempaa rataa, voit aina lisätä ja laajentaa tietäsi ostamalla lisäsarjoja. Kaikki Waytoplay-setit sopivat keskenään yhteen. Taipuisat palaset on kumia, ja tämä autoratasetti sopii erinomaisesti niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin, ja se voidaan koota melkein mille tahansa pinnalle. Se on myös erittäin helppo puhdistaa, joten saat huoletta pestä ulkoa tuodut palat taas putipuhtaiksi. King of the road autoradan pituus voi yltää jopa 648 senttimetriin, jos kaikki osat on käytössä ja peräkkäin.

Sisältää:
  • 16 mutkaa
  • 16 suoraa
  • neljä risteystä
  • neljä liikenneympyrää
  • kaksi autoa jotka liikkuu eteen ja taakse
Paloissa on painatukset molemmin puolin. 

Valmistettu Hollannissa, materiaalin alkuperämaa Saksa.
CE-merkitty.
Täyttää tiukimmat eurooppalaisen lelustandardin EN71:n.
Yli kolmevuotiaille.

Waytoplay-autoradat sopivat huomattavan kestävyytensä ansiosta myös kouluihin ja päiväkoteihin.

Lue halutessasi takemmin eksklusiivisesta materiaalista Waytoplayn kotisivuilla (englanninkielinen). 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.