Kolekto

Århus - rakennuspalikat ja palapeli

Hinta: 69,90 6990

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kolekton Århus- rakennuspalikat on pakattu puiseen rasiaan. Lelusta on tehty rakennuspalikoiden lisäksi palapeli, sillä rakennukset asettuvat laatikkoon vain tietyllä tavalla järjestettynä. Laatikon pohjalle on painettu kunkin rakennuksen muoto, jotta talojen asettelu laatikkoon ei kävisi liian haastavaksi. Sillä muotoja taloissa riittää! Mielenkiintoiset leikkaukset antavat taloihin syvyyttä. Lelut ovatkin kuin design objekteja kaikessa näyttävyydessään. Aito materiaali, koivu, kestää lasten leikit.

Kaupunkirakennelmat näyttävät aina erilaiselta, riippuen siitä millaiseen järjestykseen ne on aseteltu. Talojen muodot antavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisille yhdistelmille! Moniulotteisuus tekee rakennuksista myös aikuisten näkökulmasta veikeät, niiden parissa viihtyy puuhastelemassa yhdessä lapsen kanssa.

Palikat on valmistettu käsityönä Kolekton studiolla Amagerissa (osa Kööpenhaminaa). Rakennukset ovat miniatyyreja seuraavista paikallisista taloista: Aarhus City Hall, The iceberg, Illums Department Store, Aarhus Theatre.

Arvostele tämä tuote

05.10.2018 - Riikka

Tyylikäs ja kestävä lisä juna -ja autoleikkihin. Kun ei ole käytössä toimii kauniina sisustusesineenä.