Kumma-kustannus

Apua, sukissani on lohikäärmeitä!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 29,00 2900
Määrä: kpl

Annika Hämynen - Johanna Lehtomaa (kuv.)

Apua, sukissani on lohikäärmeitä!

Satuja aistiherkkyyksistä

Päiväkotiin lähtiessä Kaiku pähkäilee, mitä pukisi ylleen. Ensimmäiset vaatteet löytyvät helposti, mutta sitten tulee sukkien vuoro. Vaatekaappiin on pesiytynyt vain lohikäärmesukkia! Ne pistelevät, hönkivät kuumia lieskoja ja kutittavat suomuillaan Kaikun varpaita.

Ikäviltä tuntuvat sukat hermostuttavat Kaikua, ja koko pukeutumistilanne uhkaa mennä pieleen. Onneksi yhdet sukat suostuvat yhteistyöhön ja Kaikun mieli rauhoittuu. Mutta mitä tapahtuu, kun seuraavaksi pitäisi laittaa ulkovaatteet, joissa asustaa lohikäärme Jättiroihu serkkuineen?

Apua, sukissani on lohikäärmeitä! on lempeä ja helposti samaistuttava kirja aistiherkkyyksistä. Kirjassa on neljä mielikuvituksella höystettyä tarinaa aistiherkän Kaikun arjesta. Kertomukset antavat ymmärrystä aistiherkkyydestä sekä vertaistukea aistiherkälle lapselle ja tämän vanhemmille. Yhtä lailla ne tarjoavat houkuttelevia satuhetkiä kaikille lapsille. Kirja sisältää myös lastenpsykiatrian erikoislääkärin Anita Puustjärven tietoiskun aistiherkkyyksistä.

Annika Hämynen on kahden lapsen äiti, jonka kotona lymyilee lohikäärmeitä milloin missäkin vaatteessa. Hän on työskennellyt vuosia lasten parissa. Kirjan on kuvittanut Johanna Lehtomaa.

Suositusikä 4+

1. painos, 2022
ISBN 978-952-370-223-3
Sidottu, 52 sivua

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.