BOBLES -MOTORIIKKAA KEHITTÄVÄT HUONEKALUT

Ankanpoikanen suuri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 94,00 €
Määrä: kpl

bObles Ankanpoikanen on saatavana kahdessa eri koossa, joista molemmat motivoivat liikkumaan ja keksimään uusia leikkejä. Lapsi voi keinua läpi suurten meren aaltojen tai surfata tasapainoillen Ankanpoikasen päällä seisten tai vatsallaan.

Käännä Ankanpoikanen ylösalaisin ja sinulla on silta, jota pitkin lapsi voi kävellä tai jonka päällä maata. Sekä tasapaino, että koordinaatio kehittyvät Ankanpoikasen kanssa.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

K31 cm, P36 cm, L24 cm

Toimitusaika: 3-5 päivää (tilaustuote). Huomioithan, että joulunalus on tuonut kiireitä ja saatavuustilanne voi vaihdella nopeasti. Tarkista tarvittaessa saatavuus ja toimitusaika: info@lildecor.fi. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Duckling

bObles tumbling furniture is made of firm EVA foam without any dangerous phthalates. The material is soft, easy to clean and does not leave any marks in the floor. Tested for children.

Duckling in use

bObles Duckling comes in two sizes that each motivates movement and new ways to play. The child can tilt through the big waves of the ocean, balance on the back of the Duckling and surf, or lie across on the stomach. Flip the Duckling and you have a challenging balance bridge the child can walk on or lie across. Both balance and coordination skills are trained. Duckling loves to be tumbled with, and if you have two or more, they can be stacked to different seating heights.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.