Vera-Vera

Aina pussilakanasetti junior

Hinta: 114,60 11460
Määrä: kpl

Pellavalakanat 100% europpalaista kivipestyä pellavaa, pehmeää ja hengittävää!

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Aina-pussilakanasetin materiaali on 100% eurooppalaista kivipestyä pellavaa auktorisoiduilta tehtailta. Täydellisen pehmeä kivipesty pellava tuntuu mukavalta iholla, ja voit jättää sen muodikkaasti silittämättä. Helmassa pellavanväriset pellavanarut, joilla saat suljettua peiton kauniisti pellavalakanan sisään. Yläreunassa aukot peiton asettelemisen helpottamiseksi. Aina-sarjan valmistuksesta ei synny ollenkaan leikkuujätettä. Kangas on esipesty ja pehmennetty, joten lakanat eivät kutistu ja ovat heti valmiita käyttöön. Kokonaisuuden viimeistelee portugalilaista luonnonkorkkia oleva Vera-Vera -logolappu, joka on valmistettu käsityönä Bulgariassa.

Vauvan tyynyssä pellavanarut on jätetty pois, etteivät paina vauvan herkkää ihoa. Vauvan pussilakana on päädystä avoin, jotta pellavanarut asettuvat kauniimmin. Pienen peiton saa helposti aseteltua ilman pujotusaukkoja, joten ne on myös jätetty pois.

Pellavakankaan paino: 185g/m2

Mitat: Baby 80 x 120cm + 40 x 60cm

Junior 120 x 160cm + 40 x 60cm

Single 150 x 210cm + 50 x 60cm

Hoito-ohjeet:

  • Konepesu 40°C, kuosittelu kosteana.
  • Pese pellavat erillään muusta pyykistä.
  • Älä käytä huuhteluainetta, pyykkietikkaa voi käyttää.
  • Kolmen pisteen silitys.

Tarkemmat hoito-ohjeet blogissa.

Materiaali-info:

Pellava kasvaa karussakin maaperässä, eikä vaadi keinokastelua tai suuria määriä lannoitteita ja torjunta-aineita puuvillasta poiketen. Pellavakuitu on erittäin kestävää, ja sen ominaisuudet vain paranevat käytössä. Kangas pehmenee jokaisessa pesussa tullen aina vain miellyttävämmäksi. Pellava sopii erinomaisesti vuodevaatekäyttöön, se on hengittävä materiaali, joka tuntuu iholla kesällä viileältä ja talvella lämpimältä.

Tuotekuvat: Riikka Kälkäjä & Lämmin ilo & Linnolahti Photography

Toimitusaika noin 1-3 viikkoa varastotilanteen mukaan, tarviessa tiedustele täsmällisempi tilanne. Palvelemme mielellämme! info(at)lildecor.fi

Arvostele tämä tuote

15.10.2018 - Vivi

Etsin pitkään tyttäreni sänkyyn sopivankokoisia pellavalakanoita, kunnes löysin Li'l Decorin valikoimasta suomalaisen Vera-Veran tuotteet. Pellavalakanat ovat ihanan pehmeät ja niissä on kauniita yksityiskohtia. Ja mikä parasta, lakanat vain paranevat käytön ja pesujen myötä.