CINK

3-pack mukit: sumu/punajuuri/meri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,00 2100

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kolmen mukin pakkaus CINKin bambumukeja kauniissa värisävyissä: Sumu, Punajuuri ja Meri Lue tarina värien takaa alapuolelta!

Sopii täydellisesti yhteen CINKin 3-pack kulhojen ja lusikoiden kanssa sekä perheen pienimmille yhdessä nokkaosien kanssa.

Näistä astioista tykkää koko perhe! Ensimmäisenä kiinnittää huomioita esteettisesti miellyttävään ulkonäköön, kauniiseen muotoiluun ja utuisiin värisävyihin. Käytössä huomaa heti että mukit ovat mukavan kevyitä ja kooltaan ne ovat juuri sopivan kokoisia pieniin käsiin.

Ota astiat mukaan picnicille, tai hörppää niistä iltatee, tarjoile niistä taaperolle lounasta ja kata mukeihin kauniisti illanistujaisiin pientä snacksia.

TUOTETIETOJA:

  • Mitat: 70 mm x 75 mm
  • BPA-, PVC- ja ftalaattivapaat
  • elintarvikekäyttöön hyväksytty (FDA ja LFGB mukaisesti)
  • Soveltuu niin kuumille kuin kylmillekin juomille
  • Ei mikroaaltouuniin
  • Tiskikoneen kestävät. Koska materiaali on bambua, käsinpesu on suositeltavaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi

Huomioithan, että vaikka bambu on materiaalina kestävää eikä se mene pirstaleiksi kuten keramiikka, se voi kuitenkin lohjeta tai rikkoontua pudotessaan kovalle pinnalle.

Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset ruokailuvälineet sopivat kaikenikäisille lapsille modernin, tiedostavan peheen kotiin.

Tuotteet valmistetaan bambuisten syömäpuikkojen tuotannossa syntyneestä ylijäämämateriaalista kierrättämällä. Yhdistettynä GMO-vapaaseen maissitärkkelykseen ja 100-prosenttisesti elintarvikekäyttöön sopivaan melamiinisideaineeseen CINK tarjoaa erityisen kestäviä ja lujakuorisia astiastoja, jotka kestävät kaikenlaisia kolhuja.

Astiat on värjätty ainoastaan vesipohjaisilla, elintarvikeväripigmentteillä, ja toisin kuin perinteiset melamiinituotteet, CINKkejä ei ole pinnoitettu pintakäsittelyaineilla.

Kokonaisvaltaista ja ympäristötietoista tuotesarjaa täydentää kierrätetystä materiaalista valmistetut tuotepakkaukset.

CINKit sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen! Anna lapsille mukaan retkelle tai käperry itse sohvalle särpimään kupillinen teetä pienen napostelukulhon kera.

Kaikki tuotteet on testattu ja ne ovat elintarviketurvallisia asetuksen (EY) Nro 1935/2004 sekä Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säädösten mukaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.