CINK

3-pack Lusikat: sumu/punajuuri/meri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 12,00 1200

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kolmen lusikan  pakkaus CINKin bambulusikoita kauniissa sävyissä: Sumu, Punajuuri ja Meri. Lue tarina värien takaa alapuolelta!

Lusikka on suunniteltu vauvojen ensimmäisiin ruokailuihin. Sen muotoilu ja koko sopii täydellisesti vauvan pieneen suuhun. Lusikka on tarkoitettu käytettäväksi niin pitkään kuin vanhemmat syöttävät lasta.  

TUOTETIETOJA:

  • Mitat: 135 mm x 25 mm
  • BPA-, PVC- ja ftalaattivapaat
  • elintarvikekäyttöön hyväksytty (FDA ja LFGB mukaisesti)
  • Soveltuu niin kuumille kuin kylmillekin ruoille
  • Ei mikroaaltouuniin
  • Tiskikoneen kestävät. Koska materiaali on bambua, käsinpesu on suositeltavaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi

Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset ruokailuvälineet sopivat kaikenikäisille lapsille modernin, tiedostavan peheen kotiin.

Tuotteet valmistetaan bambuisten syömäpuikkojen tuotannossa syntyneestä ylijäämämateriaalista kierrättämällä. Yhdistettynä GMO-vapaaseen maissitärkkelykseen ja 100-prosenttisesti elintarvikekäyttöön sopivaan melamiinisideaineeseen CINK tarjoaa erityisen kestäviä ja lujakuorisia astiastoja, jotka kestävät kaikenlaisia kolhuja.

Astiat on värjätty ainoastaan vesipohjaisilla, elintarvikeväripigmentteillä, ja toisin kuin perinteiset melamiinituotteet, CINKkejä ei ole pinnoitettu pintakäsittelyaineilla.

Kokonaisvaltaista ja ympäristötietoista tuotesarjaa täydentää kierrätetystä materiaalista valmistetut tuotepakkaukset.

CINKit sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen! Anna lapsille mukaan retkelle tai käperry itse sohvalle särpimään kupillinen teetä pienen napostelukulhon kera.

Kaikki tuotteet on testattu ja ne ovat elintarviketurvallisia asetuksen (EY) Nro 1935/2004 sekä Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säädösten mukaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.