CINK

3-pack kulhot: tiili/ruis/sumu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 26,00 2600
Määrä: kpl

Kolmen mukin pakkaus CINKin bambukulhoja kauniissa värisävyissä: Sumu, Ruis ja Tiili. Lue tarina värien takaa alapuolelta!

Kulho on juuri sopivankokoinen lapsen lounaalle tai otettavaksi mukaan puistopicnikille, sekä sinulle itsellesikin aamiaismuroille! Sopii täydellisesti yhteen CINKin 3-pack mukien ja lusikoiden kanssa sekä perheen pienimmille yhdessä nokkaosien kanssa. Mix and match as you like!

TUOTETIETOJA:

  • Mitat: 135 mm x 50 mm
  • BPA-, PVC- ja ftalaattivapaat
  • elintarvikekäyttöön hyväksytty (FDA ja LFGB mukaisesti)
  • Soveltuu niin kuumille kuin kylmillekin ruoille
  • Ei mikroaaltouuniin
  • Tiskikoneen kestävät. Koska materiaali on bambua, käsinpesu on suositeltavaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi

Huomioithan, että vaikka bambu on materiaalina kestävää eikä se mene pirstaleiksi kuten keramiikka, se voi kuitenkin lohjeta tai rikkoontua pudotessaan kovalle pinnalle.

Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset ruokailuvälineet sopivat kaikenikäisille lapsille modernin, tiedostavan peheen kotiin.

Tuotteet valmistetaan bambuisten syömäpuikkojen tuotannossa syntyneestä ylijäämämateriaalista kierrättämällä. Yhdistettynä GMO-vapaaseen maissitärkkelykseen ja 100-prosenttisesti elintarvikekäyttöön sopivaan melamiinisideaineeseen CINK tarjoaa erityisen kestäviä ja lujakuorisia astiastoja, jotka kestävät kaikenlaisia kolhuja.

Astiat on värjätty ainoastaan vesipohjaisilla, elintarvikeväripigmentteillä, ja toisin kuin perinteiset melamiinituotteet, CINKkejä ei ole pinnoitettu pintakäsittelyaineilla.

Kokonaisvaltaista ja ympäristötietoista tuotesarjaa täydentää kierrätetystä materiaalista valmistetut tuotepakkaukset.

CINKit sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen! Anna lapsille mukaan retkelle tai käperry itse sohvalle särpimään kupillinen teetä pienen napostelukulhon kera.

Kaikki tuotteet on testattu ja ne ovat elintarviketurvallisia asetuksen (EY) Nro 1935/2004 sekä Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säädösten mukaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.