WOBBEL BOARD

Kaikki Wobbel Boardit tilaustuotteina Li'l Decorista. Myymälään tulossa varasto erilaisia Wobbel Boardeja, mutta muutkin mallit tilattavissa! Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme: info@lildecor.fi

Wobbelboardia on alunperin käytetty Steiner-kouluissa opetusvälineenä. Yhteistyössä Wobbelin kanssa esittelemme tämän klassisen tasapainoalustan modernin ja nykyaikaisen version. Wobbel: puinen lifestylelelu, joka liikuttaa nuoria ja varttuneita.

5 seikkaa miksi Wobbelboard on noussut hitiksi maailmalla: 

VAHVISTAVA:

Wobbel stimuloi tasapainoa ja lihaksia leikin ja käytön aikana. Leikkisillä, mutta erittäin tehokkailla tavoilla se tukee fyysisyyttä ja tasapainoa.  Harjoitukset voidaan kohdistaa tiettyihin lihasryhmiinkin, kun taas toiset harjoitukset kouluttavat isoja lihasryhmiä. Tämä koskee niin lapsia, aikuisia kuin varttuneitakin.

BARBAPAPA:

Wobbel on erityisen inspiroiva sen vaikuttavan, kaarevan designinsa vuoksi. Tämä muoto stimuloi luovuutta ja muuntautuu lapsen mielikuvituksessa niin kuin Barbapapa. Kuvista saatte esimerkkejä alustan monipuolisisista käyttömahdollisuuksista.

RAUHA:

Tiimimme kokemuksien mukaan Wobbel toimii lapsille magneetin lailla niin yhteisissä leikeissä ja peleissä, mutta myös hiljaisissa ​​hetkissä ja lapsen omissa leikeissä.

KAUNIS:

Wobbel on valmistettu parhaasta eurooppalaisesta pyökkipuusta (FSC), joka on pinottu kerroksiin ja puristettu korkeassa paineessa, ja siinä on ainutlaatuisesti suunniteltu käyrä muoto. Värivaihtoehtoja on useita, ja pohjaan voi valita lisäksi luonnonvillahuovan tai luonnonkorkin.

Wobbel on muotonsa ja ulkonäkönsä vuoksi erityinen lelu jota ei tarvitse laittaa pois sen jälkeen, kun sitä on käytetty. Se näyttää hyvältä jokaisessa lastenhuoneessa ja olohuoneessa. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.

KÄYTÄNNÖLLINEN:

Lapset ovat avoimia ja etsivätkin koko ajan uusia käyttötapoja Wobbelille. Se on ihanteellinen porras esimerkiksi keittiössä, joten lapset voivat vaikkapa pestä kätensä ilman apua tai tulla pieniksi apukokeiksi.

ERITYINEN:

Mikäli haluat uniikin yksilön siihenkin on olemasssa vaihtoehtoja.

Tarjoamme yrityksille logopalvelua, mutta myös käsin kirjoitetut nimet ja käsin maalatut kuvat ovat mahdollisia.

Halutessasi muokkauksia ota yhteyttä mahdollisuuksista meihin: info@lildecor.fi

LÖYDÄ OMA WOBBEL- MALLISI:

1. Valitse koko: original vai XL?

2. Valitse väri kahdeksasta vaihtoehdosta.

3. Valitse huopapohjalla tai ilman.

Autamme mielellämme valinnassa, ota yhteyttä vaikkapa puhelimitse: 0440250075.

Järjestys: