Cam Cam Copenhagen

Junior viltti, Grey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 110,00 €
Määrä: kpl

Cam camin nimikkokuosista vilttiä on saatavilla eri värisinä ja kahdessa eri koossa: baby- ja junior. Tyylikäs peite toimii niin vuoteessa kuin lattialla vauvan lattiapeitteenä, tai leikkien alustana, mattona.. Yksinkertainen, mutta näyttävä! Miellyttävä sekä lapsen että aikuisen näkökulmasta. Huomaa myös saman kuosin koristetyynyt!

Kaikki Cam camin tuotteet ovat huolellisen suunnittelutyön tulosta, mikä näkyy tarkkaan harkittuina ykstyiskohtina ja harmonisina värisävyinä. Ne tuovat lastenhuoneeseen rauhallisuutta ja seesteisyyttäkin. Onhan koti myös paikka missä levätä hektisen arjen keskellä... Tekstiilit ovat GOTS-sertifioituja, ja ne on tuotettu GOTS-sertifioiduissa tehtaissa. Cam Camin pitää tärkeänä että valmistuksessa on huomioitu työntekijöiden olosuhteet mm. asianmukaisella palkkauksella. Myös ympäristötekijät on otettu huomioon.

Koko 140 x 200cm. Materiaali OCS-sertifioitua luomukasvatettua 100% puuvillaa.

Nice soft quilt for your child. Can be used both as a bedspread, play mat or simply as a cuddle blanket. Simple and beautiful graphical design with the classic Japanese star pattern, Asanoha, Dark grey on one side and light grey on the other.

This individual graphic design means that it would look great in most homes.

Measurements: 140 x 200 cm
Colour: Dark grey / Light grey
Washing instruction: dry clean only.

This product is OCS-certified (CERES 0195) (OCS – Made with 100 % Organically Grown Cotton)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.